За нас

Фирма „Магик” е производител на пълна гама дамска конфекция. Ние предлагаме услуги в сферата на CMP (кроене, изработка, пакетиране), както и моделиране и разработване на кройки. Магик е основана през 1990г. Фирмата бързо се разраства от малко ателие в голяма и модерна фабрика, предпочитан партньор, предоставящ най-високо професионално качество. Нашите перфектно изработени облекла задоволяват дори най-взискателните клиенти.

Фабриката разполага със собствена производствена сграда с площ от 2 500 кв.м. с отлични комуникационни средства. В производството работят около 180 човека, а мениджърския екип е съставен от 21 специалисти с богат опит.

Производството е организирано в четири линии, оборудвани с високотехнологични прави и специални машини на Pfaff , Brother, Juki . Фирмата разполага с плотер Algotex и софтуер Консулт+ за разпечатване на маркери. Кроенето се извършва с кроялен робот Investronica, а когато се изисква висока прецизност има възможност и за ръчно кроене. Освен стандартно оборудване за производство на конфекция, ЕТ Магик разполага и с бродировъчна машина Tajima, филет машини, боксер машини, AMF, зиг-заг.

През 2005г. фирмата открива в Разград втора фабрика. В нея работят над 140 души. Фабриката има пълно оборудване за изработване на цялата гама от дамски облекла. Производството е организирано в 3 бригади, една от които е специализирана в изработката на облекла от трико, а другите 2 – на дамски сака и палта.

Месечният капацитет варира от 40 000 до 50 000 броя в зависимост от сложността на дрехите.

Обхватът на дамската конфекция, произвеждана от Магик, включва пълната гама от облекла – топове, потници, блузи, поли, панталони, рокли, сака, палта и комплекти. Фирма Магик е едно от водещите предприятия в бранша в Русенския регион. Наши основни дългогодишни партньори са компании от Великобритания, Испания, Германия и Франция. Сред тях са Roman Originals, Massimo Dutti, Un jour ailleurs, Zara, Tara Jarmon, Zyga, C&A.