Лакомства за кучета

 

 • Antos Mixed Bites - мек снакс за кучета - 150гр;
 • Baffi - кокал от телешка кожа 10см /5бр по 35гр./;
 • Baffi - кокал от телешка кожа 16см /2бр по 90гр./;
 • Baffi - кокал от телешка кожа 9см /5бр по 25гр./;
 • Chicopee хрупкави бисквити за кучета, mix - 150гр;
 • Five Star Diner Chicken Jerky - снакс пилешки филенца;
 • Happy Diner - млечен десерт за куче - 30гр.;
 • Happy Diner - шоколадов десерт за куче - 30гр.;
 • Happy Diner Drops - витаминен дропс за куче, със сьомга - 75гр.;
 • Happy Diner Drops - дропс за куче, с йогурт и лецитин - 75гр.;
 • Happy Diner Drops - дропс за куче, с шунка и L-Carnitine - 75гр;
 • Happy Diner Drops - млечен дропс за кучета - 75гр.;
 • Happy Diner Drops - шоколадов дропс за куче - 75гр.;
 • Ocean Diner - гръбнак от сьомга - 75гр.;
 • Prime Hide Chicken Chips - пилешки чипс за кучета - 100гр;
 • Prime Hide Chicken Snack - пилешки малък снакс за кучета - 80гр;
 • Royal Canin EDUC - нискокалорично лакомство за кучета;
 • Кокъл вързан Prime Hide 10-12см, 55гр, натурален вкус.