За нас

Фирма "Ливеда Мед 2000" ООД е създадена през 1999г. и присъства активно на българския пазар за медицински изделия.

Ние стриктно спазваме българското и Европейско законодателство, действащо в тази област. Сертифицирани сме съгласно стандарт BS EN ISO 9001:2008 и притежаваме разрешение за търговия на едро според изискванията на Закона за Медицински Изделия. Разпространяваме продукти предназначени както за домашна, така и за професионална употреба.

  • системи за измерване на кръвна захар, предназначени за лица в пред-диабетно или диабетно състояние
  • системи за стомирани пациенти, претърпяли хирургична намеса с изведена стома;
  • хирургически инструменти и консумативи;
  • "ин витро" диагностични реактиви и апаратура за клинични лаборатории;

Ние залагаме на висококачествени изделия, произведени от реномирани и доказани във времето производители, при възможно най-конкурентни цени. Поради тези причини ние сме избрани за доставчик от Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК) за определени изделия, както и за предпочитан партньор от големи многопрофилни болници за активно лечение и други здравни заведения.

Екипът на "Ливеда Мед 2000" ООД е изграден от млади и енергични хора, които във всеки един момент са готови да съдействат компетентно при избор на подходящо медицинско изделие, да дадат съвет за правилна употреба, да препоръчат здравен специалист или подходяща лаборатория, както и да осигурят сервизно обслужване при необходимост.

Изграденият логистичен център Ви позволява с едно обаждане да се информирате за наличност на интересуващ Ви продукт, да поискате указание за употреба на български език, да получите технически характеристики или изискате ценово предложение.

Моля, запознайте се с предлаганите от нас медицински изделия, като влезете в съответната група, която Ви интересува. Ако имате запитване, използвайте връзката "свържете се с нас".