Share
Направи запитване !!!

За нас

Фирма ЛЕО - бетонови изделия ЕООД е основана през 1993 г. в гр. Бургас. Производството на бетонови изделия е наша основна дейност. Произвеждаме вибропресовани изделия (машинно) и все още изделия от пластичен бетон (ръчно в пластмасови калъпи). Притежаваме производствена база с площ 20.000 м2 построена през 2005 г. Оборудването ни е изцяло ново, доставено от европейски производители. Партньори сме на повечето общини, строителни фирми и инвеститори в региона и на някои водещи фирми в България.

ЛЕО - Бетонови изделия работи с екип от високо квалифицирани специалисти. 

Чудесният екип, гъвкавата ценова политика съчетани с постоянен стремеж за подобряване на качеството, технологичното обновление и установяване на коректни отношения с партньорите ни нареждат на водещо място в страната.

През 2011 г. открихме най-модерния завод за производство на бетонови изделия у нас и първия напълноавтоматизиран в източна България.

От 2009 г. работи собствената ни лаболатория с най-съвременно оборудване. Ежедневно се осъществява стриктен контрол на входящите суровини и изходящата продукция.

Всички наши изделия отговарят на БДС и са придружени със съответните документи.

ПРОДУКЦИЯТА НА ЛЕО

Днес "ЛЕО - бетонови изделия", Бургас ЕООД се представя на пазара предимно с производството на машинни вибропресовани изделия.

Линията вибропресовани изделия се състои от пет продуктови подгрупи:

  • тротоарни павета - предлага се голямото разнообразие от тринадесет модела, в разнообразни цветове, включително и мултиколор преливащи и с различни дебелини от 4 до 10 см. От стандартните HOLLAND , UNIDECOR, BEHATON до новите BEGANIT light и CIRCLE имитиращи каменни павета, изключително подходящи за съчетание със стандартните модели. Новост е патентованото LEO PAVE имитиращо кълдаръм.
  • тротоарни плочи - с размери 30/30/и 40/40 със разнообразни релефни повърхности и дебелина както на 5 см , така също и 4 см за оптимизиране разходите за благоустрояване и напълно достатъчни за изграждане на пешеходни зони.
  • бордюри - предлага се бордюр 50/35/18 вертикално вибропресован без разлика в дебелините, новия размер 100/25/15 и 100/25/5 пестящи време и средства на инвеститорите и не на последно място е класиката с размер 50/16/8. Интересно предложение е пътната ивица със същия размер.
  • тухли и елементи за колони и комини - разнообразни предложения за тухли с дебелини 10 ,15 и 20 см със елементи за безкофражно изливане на колони (за 15 и 20 см) и пояси (за 20 см). Коминни тела единични и двойни.
  • плочи за паркинг - два вида РЕШЕТКА с размер 60/40/10 и ЕКО с размер 30/30/8 см с фаска.

Линията вибробетоновите изделия се предлагат в девет продуктови подгрупи - бетонови плочи (в пет размера, девет модела, в разнообразни цветове); декоративни плочи; плочи за паркинг; бетонови бордюри; улеи; капаци за зидове и колони; бетонни елементи и други.

Предлаганите над 200 асортиментни позиции могат да задоволят и най-претенциозния вкус, осигуряват разнообразие и позволяват всевъзможни комбинации и художествени решения.

За да осъществи планираната си пазарна експанзия, с пускането на новия си завод през настоящата 2011 година ЛЕО удвои производствения си капацитет. Всеки ден от производствената база на фирмата могат да бъдат произведени 2500 м2 вибропресовани настилки и 500 м2 изделия от пластичен бетон (в калъпи). Този капацитет позволява поемането на поръчки за големи обекти и изпълнението им в кратки срокове.

Доставката на изделията се осъществява до всяка точка в страната.

Ето защо клиенти на ЛЕО са почти всички строителни фирми в региона. Големите вериги като LUKOIL, OMV, ЕCO, Metro, Billa, Пикадили, Технополис, Ритони, Мастерхаус, Mr. Bricolage, LIDL, PLUS фирмите собственици на хотели в курортите Слънчев Бряг, Златни Пясъци, Дюни, Св. Влас, Равда, Созопол, Приморско, Царево и повечето новоизградени ваканционни селища по Южното Черноморие също допълват дългия списък с партньори на фирмата.

Върху бетонови плочи, произведени и доставени от ЛЕО, вървят гражданите в центъра на Варна, Шумен, Белослав, Етрополе ,Бяла, Средец, Лозенец и в обновените градинки на Бургас.

ТЪРГОВСКА КОНЦЕПЦИЯ

Високото и постоянно качество е основен жалон в продуктовата политика на "ЛЕО - бетонови изделия", Бургас ЕООД. Това е линия на поведение, подкрепяна със съответното обучение и сертификат за правоспособност на управителя на фирмата Иван Димитров за изграждане на системи за управление на качеството и организиране на дейности по подобряване на качеството, издаден от TÜV-NORD AKADEMIE, Берлин.

Продукцията на ЛЕО се отличава от конкурентното предлагане с голяма механична здравина, точни линейни размери, дълготрайност и мразоустойчивост, красив дизайн. Всички изделия отговарят на Наредбата за съществените изисквания и оценяване съответствието на строителните продукти, както и на изискванията на БДС и са придружени от съответните документи."ЛЕО - бетонови изделия" ЕООД печели, защото удовлетворява изискванията на своите клиенти.

Фирмата се стреми да изгражда отношения на взаимоизгодно сътрудничество и доверие, които да преминават в дългосрочни партньорства. Специалистите отдавна са разбрали, че по-изгодно е да произвеждаш според изискванията на познат клиент, отколкото да спечелиш нов. Ето защо за ЛЕО нито едно разумно изискване не е прекалено. Тази философия се подкрепя от гъвкава ценова политика и добро обслужване.