Врати за промишлеността

  • Секционни промишлени врати - Секционните промишлени врати на Hormann спестяват пространство- Вратите се отварят нагоре и осигуряват повече място пред и зад вратата. Платното застава под тавана, паралелно на покрива или вертикално на стената. Ограничителят зад отвора позволява пълно използване на мястото за преминаване. Това намалява риска от нараняване. Изключителен дизайн на вратите- Производителя предлага уникален асортимент. Секционните врати на Hormann, като функционални елементи се интегрират хармонично в модерната индустриална архитектура. От традиционното хале за стандартни дейности до най- претенциозния художествено оформен проект. 
  • Ролетни врати - Категорично най- доброто решение в много случаи- За широки отвори на халета: Доставяме ролетни врати с ширина до 11,75 м. При комбинация от макс. 3 ролетни врати могат да бъдат затворени халета с отвор до 30м. Ролетните врати и решетки почти не заемат място над отвора на вратата. Те се намотават компактно зад щурца. Така не се губи ценна площ от халето в страни и в близост до тавана. Подкрановите пътища могат да се използват изцяло. Електрокарите с висока вилка маневрират безпрепятствено, а подемните платформи могат да бъдат издигнати по- високо без риск от удар.
  • Многофункционални врати - Стоманените врати на Hormann Ви гарантират сигурност. Hormann държи на идентичния облик, тъй като това Ви позволява да планирате по- добре и да комбинирате почти всички врати в рамките на вашия обект.
  • Хармоники и плъзгащи врати - Стоманените врати на Hormann Ви гарантират сигурност. Hormann държи на идентичния облик, тъй като това Ви позволява да планирате по- добре и да комбинирате почти всички врати в рамките на вашия обект.
  • Бързодвижещи се врати - Бързо движещите се врати на Хьорман се отличават с високо качество на материала и трайна функционалност. Те могат да се монтират, както на закрито, така и на открито и спомагат за оптимизиране на потока от превозни средства, за подобряване на климата в помещението и намаляват разходите за енергия.
  • Хангарни врати - Тези врати имат най- разнообразни приложения: за самолетни хангари, автосервизи, селскостопански сгради, търговски сгради, индустриални халета, спортни зали и др.
  • Товаро-разтоварни комплекси - Стационарните товаро- разтоварни рампи на Hormann са необходими системи за бързо товарене и разтоварване в областта на транспортната логистика. Те съединяват камиона и товарната площадка, като при това компенсират разликата във височината между товарната площадка и товарната платформа на камиона.
  • Бариери - FAAC SpA - Italia, Ви представя върховите постижения за натоварени електрохидравлични бариери. FAAC произвежда над 60 модела електрохидравлични за високо натоварване както и 1 модел електромеханична бариера за нормално натоварване.
  • Други продукти за промишлеността - Хладилните врати са изключително подходящи за предприятия от хранително- вкусовата промишленост, супермаркети, производства, при които се използват хладилни или фризерни помещения.