За нас

„КУИН БЪРГЪР – БЪЛГАРИЯ” ООД е едно от водещите български предприятия производители на сандвичи, готови храни и ястия. Според научни статии в национален мащаб компанията се нарежда на второ място в "сандвич" сегмента, както и в Топ 5 на българския пазар за "готови храни и ястия ". Дружеството притежава регистрирана търговска марка "КУИН БЪРГЪР", която използва за всички стоки произведени от нея: сандвичи, готови храни и кулинарни ястия от различни кухни (български, италиански, китайски), готови салати, пресни салати, палачинки, десерти, кремове. 

„КУИН БЪРГЪР – БЪЛГАРИЯ” ООД е регистрирана през 2005 г. като приемник на дейността на ЕТ "Стоян Костов". Компанията е собственост на г-н Костов и съпругата му. Опитът на г-н Костов в хранително-вкусовата промишленост датира от 1991 г. и обхваща ресторантьорство, производство и дистрибуция на хранителни продукти, кулинарни изделия и сладкарство. 

Корпоративният офис и производствен цех са базирани в София. Чрез собствена дистрибуторска мрежа компанията доставя ежедневно своята продукция до повече от 120 супермаркета, мини-пазари, малки магазини, бистра, кафенета, сладкарници и т.н. Продукти с търговска марка "КУИН БЪРГЪР" се продават във всички девет магазина на "МЕТРО КЕШ и Кери - България " и четиресет и шест бензиностанции " Шел България ". „КУИН БЪРГЪР – БЪЛГАРИЯ” ООД осигурява хранителни продукти (готови пакетирани ястия и плата), за кетъринг на фирми, официални събития, прес-конференции, частни партита. 

„КУИН БЪРГЪР – БЪЛГАРИЯ” ООД е въвела НАССР система. 

„КУИН БЪРГЪР – БЪЛГАРИЯ” ООД притежава машини за опаковане на готовата продукция в Модифицирана атмосфера среда (MAP), която удължава срока на годност на продуктите, като им дава предимство пред конкурентните предприятия. 

Перспективите за развитие на Компанията могат да бъдат в няколко направления: въвеждане на пазара на замразени храни и хранителни продукти, създаване на верига от ресторанти за бързо хранене, увеличаване на услугите в областта на кетъринга. 

В лицето на „КУИН БЪРГЪР – БЪЛГАРИЯ” ООД намирате надежден и коректен партньор, на когото можете да разчитате.

„КУИН БЪРГЪР – БЪЛГАРИЯ” ООД предлага следните услуги:

  • КОРПОРАТИВЕН КЕТЪРИНГ - доставка на храни до офиси, предприятия, строителни обекти, заведения.
  • СЪБИТИЕН КЕТЪРИНГ - рождени дни,семейни вечери,сватби, градински партита и фирмени събирания.
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА