Категория: Машини и машиностроене » Хладилна техника, хладилни витрини, вендинг - автомати

Град: София

Адрес: гр. София, ж.к. Красна поляна III част, бл. 334

Телефон: 0885 077 190; 0889 276 379

За нас

Вендинг автомати, гр. София - Красна поляна

Ко и Ко Вендинг ЕООД се занимава с монтаж, обслужване и сервиз на вендинг машини за пакетирани храни, топли и студени напитки. Фирмата разполага с офис в град София, район Красна поляна, квартал Разсадника. Ко и Ко Вендинг ЕООД предлага модерни автомати с различен капацитет. Машините за пакетирани храни може да бъдат зареждани в зависимост от изискванията на клиента. Фирмата дава възможност за богат избор, което позволява, да изберете най-подходящата машина за своя магазин, офис или открито място.

Ко и Ко Вендинг ЕООД предлага и вендинг автомати за топли напитки - чай, кафе, горещ шоколад. Фирмата предлага продукти на водещи марки, които са добре познато на потребителите с високото си качество. От видовете вендинг автомати може да избирате между модели, работещи с монетни, с жетони или със съчетание от двете.

Екипът на Ко и Ко Вендинг ЕООД, отговарящ за поддръжката на автоматите, е богат професионален опит. Те извършват бързи и качествени ремонти и обслужване на машините. За предлаганите вендинг автомати е осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз. Осен това се предлага и абонаментно обслужване. За района на град София, екипът по поддръжката предлага експресно отстраняване на проблеми, като ремонта се извършва до 2 часа.