Share
Направи запитване !!!

За нас

Фирма „Камаш” АД е наследник на бившия комбинат за багери и товарачи. В своята над 50 годишна история в завода в град Каварна са произведени над 40000 багер-товарачи и багер- булдозери, над 5000 челни товарача, хидравлични платформи и др.
През последните 5 години фирмата се специализира в производството на кофи за багери и товарачи, за фирми от Франция, Италия, Англия.
Не сме забравили и нашите стари клиенти,предлагайки им оригинални резервни части за всички машини, произведени от нас през миналите години.

Чрез фирма „ЖАНКОМЕРС” изработваме различни изделия за Франция като:
Багерни кофи за фирма “MECANOKIT” поделение на “SERTA” . Кошове за товарачи
На фирма „RIMAN”. Части за гроздокомбайни и други машини за „ La Mecanque Charantaise.
Валяци за комбинираните селскостопански машини на фирма „AGRISEM Internationale” 
Съвместно с дъщерната фирма на Mantovanibene-Italia в България , произвеждаме багерни кофи за почти всички багери от 8 до 80 тона по заявки на техни клиенти от Европа и Близкия Изток ,достигайки през 2007 и 2008 г. обем от 100бр. месечно.
Нашият най – голям партньор за продажба на багерни кофи е фирмата RNR ENGENERING Ltd – Англия. За тях произвеждаме от 400 до 500 бр. месечно за почти всички модели мини багери и багер-товарачи на JCB, за част от мини-багерите на: KUBOTA ,YANMAR и VOLVO. 
През 2007-2008г достигнахме месечно производство от 450бр. кофи за мини багери и над 100 кофи за багери с тегло от 5 до 32 тона.
С дългогодишният опит на нашите специалисти и работници и постоянното им обучение и усъвършенстване,постигнахме качество на производствената продукция, позволяващо използването и за първоначално вграждане в мини-багерите на една от водещите световни производители –фирмата JСВ-Англия.