Share
Направи запитване !!!

Партньори

Alfaparf Milano 

Посветен изключително на грижите за коса вече повече от 30 години,Alfaparf Milano е водещ италиански производител на професионални продукти за коса – оцветяващи и обезцветяващи, възстановяващи и стилизиращи. Alfaparf Group е една от най-големите италиански компании в глобален мащаб и притежава световноизвестни водещи брандове: Alfaparf Milano, Yellow (професионални продукти за коса), Dibi, Gts, Becos, Fisiopshire, T.E.N.(професионални продукти за тяло) и Beuty and Business.

Alfaparf Milano разполага с: над 300 000 професионални клиенти в целия свят, 2 международни изследователски лаборатории, 5 производствени бази, 38 международни академии, 25 филиала, дистрибуция в над 80 страни. Продуктите и услугите на компанията са резултат от изследване и сътрудничество с международно признати стилисти и центрове за красота, технологични нововъведения, дълбоко познаване на пазара и нуждите на потребителите.

Alfaparf Milano е ориентирана към подобряване стандартите за качество, дейността й е гъвкава, така че да даде бърз отговор на развитието на пазара и нуждите на потребителите

Alfaparf Milano работи ежедневно със стилисти в целия свят, вдъхновени от креативността на Милано, столицата на модата и дизайна. Alfaparf Milano отстоява позицията си със стил, изтънчен перфекционизъм и внимание към всеки детайл. Способността да се вслуша в нуждите на клиентите и сътрудничеството със стилисти от различни националности и култури позволяват на Alfaparf Milano да осигури най-добрите решения за красота. От изследователите и консултантите по продажби до техническите лица и мениджърите, Alfaparf Milano работи гордо и със страст в партньорство със стилисти и ги подкрепя във всички аспекти на тяхната професия.

Мисия: изцяло сме посветени на нуждите на фризьора, посредством изключително представителство.

Иновация: превъзходно и обновено научно проучване, сертификация по ISO 9001; развитието и производствените процеси по най-високи международни стандарти гарантират абсолютна устойчивост и висококачествено родуктово представяне, добавена стойност и квалифицирани професионални дейности.

Вдъхновение:Alfaparf Milano предлага поглед към последните международни модни тенденции и осигурява на стилистите вдъхновение и креативност, идентифицирайки най-важните тенденции в модата, дизайна, оборудването, снимките, архитектурата.

Образование : Alfaparf Milano предлага програми за обучение, които осигуряват възможност за подобрение приложението на техники и професионални продукти, стимулиращи естествения креативен талант за развитие на предприемачеството на салона и мениджърската му визия. 

Bes Beauty & Science 

Bes Beauty & Science е марката, с която италианската фирма Cosmec е известна на пазара за професионални продукти за коса. Компанията е основана през 1964 г. в Милано. На площ от 29 000 кв. м се развива пълният продуктов цикъл – офиси, производствени помещения, складове за суровини и готова продукция, опаковане, лаборатория за контрол на качеството, проучване, център за обучение.

Марката Bes  Beauty & Science присъства в над 76 страни по света и е подкрепена от солидна дистрибуторска мрежа. Инди­ви­дуализирането на нуждите на клиента и разширяването на пазара са в центъра на стратегията на фирмата. Академията, с която компанията разполaга, е една от най-големите и добре оборудвани в Италия.

В Академията арт директор е све­товноизвестният топ стилист Саверио Палма, до чийто талант клиентите на “Christian of Roma Group” са имали въз­можност неколкократно да се докоснат. Ежегодно в академията Bes  се организи­рат курсове за клиентите на фирмата, както и обучения по колористика, обез­цветяване, къдрене, подстригване и офор­мяне на прическа.

Благодарение на най-но­вите ма­шини и съо­ръжения се гaрантира произ­­водство на многобрoйна гама про­дук­­ти, както и високото им качество. Ком­­панията предлага различни линии оцве­тители, обезцветители, оксиданти, неутра­ли­затори, шампоани, стилизиращи продукти, специфични терапии. 

Rolland 

Вече повече от 66 години продуктите на компанията серазпространяват в над повече от 50 страни.

Концепцията на фирма Rolland Bologna е изцяло вдъхновена и подчинена на опазването на околната среда – от продукта до опаковките и целия производствен процес.

Това включва:

  • Отглеждане и извличане на фитологични съставки и етерични масла, които се използват във формулите на предлаганите нови продукти
  • Да се предоставят на клиентите артикули без наличието на химически или токсични вещества
  • Теренът ,от който се извличат съставките ,да бъдеподдържан винаги жив и естествен

Да сезапазва биологичното и екологично равновесие за нас и поколението след нас

Saphir Professional 

Успешната история на компанията води началото си от малка работилница за развлечение до ключов промишлен център, стриктно зачитащ опазването на околната среда и откликващ на нуждите и изискванията на постоянно нарастващата клиентска база , предоставяйки гаранции за съответствие с регламентите на ЕС.

Днес компанията произвежда продукти за водещи марки, като създава, разработва и разпространява собствени марки в цяла Европа,Азия, Америка и Австралия, където става доказан лидер с безспорно качество на истинските продукти със знак – произведено в Италия.