За нас

Дейността на Christian of Roma Group в България започва през 1993 година. Това е период на икономическа криза и тежки условия за частния бизнес. Броят на фризьорски салони в страната е много малък, а покупателната способност на хората ограничена. За това Christian of Roma залага на безпогрешната стратегия да стигне до потребителите лично посредством разносна търговия с достъпни продукти от врата до врата (door-to-door).  Фирмата предлага козметични комплекти, включващи 5 продукта за цялото семейство специализирани в грижата за коса, лице и тяло. Комплексната покупка включва непознатите до момента на българския пазар кристали/соли за стъпала – популярен и разпространен в Западна Европа козметичен и релаксиращ продукт. Общуването с клиента е лично чрез многобройни представители. Целта на фирмата е да създаде лоялни клиенти и да разшири популярността си в България. Това за кратко време прави марката Christian of Roma Group  позната сред по-голямата част от населението и спечелва доверието на клиентите й.

През 1997 година фирма Christian of Roma Group  започва да внася в България продукти с доказано качество на реномирани италиански марки – BES – Милано, „Rolland” – Болоня, „Alfaparf” – Милано, „Saphir” – Рим, „Salon Аmbience”, „Ceriotti” – Милано, „Bamelux” – Бреша, „Ro.ial” – Прато и др. Christian of Roma става техен изключителен представител за България. Чрез мрежа от специално обучени търговски дистрибутори в цялата страна до всеки козметичен и фризьорски салон достигат разнообразни продукти покриващи изцяло нуждите им. Предлагат се висококачествени продукти за грижа и стилизиране на коса, реномирани марки боя за коса, продукти за еднократна употреба, продукти за козметични салони, уреди и елегантно оборудване на водещи световни марки в бранша, декоративна козметика и много други. Всеки търговски представител минава специален курс на обучение, изграждащ компетентност и умения за общуване.

Винаги в крак с тенденциите в модния бранш, Christian of Roma не само следи и предлага нови технологии и материали, но и залага  на обучението в новостите в тази сфера на своите служители и клиенти. Под формата на атрактивни екскурзии до Италия, Франция, Гърция и др. клиентите на фирмата имат възможност да се запознаят на място с производството и заводите на престижни марки продукти за коса и да присъстват на международни изложения, форуми и демонстрации на световно известни стилисти. Както споделяше самият г-н Гаетано Кристиано: “така хората не просто се докосват до най-високия професионализъм в сферата на козметиката, но и преживяват неповторими мигове в компанията на известни имена от световната модна сцена и се запознават с историята и културата на други народи”.

За да демонстрира последните новости във фризьорските техники и модни тенденции, както и умения в използването на продуктите за коса, Christian of Roma Group, съдаде две модни групи Bes, Rolland и Алфапарф.. Това са млади талантливи стилисти, които ежегодно преминават курс на обучение в централите на големите имена във фризьорския бранш. От там групите пренасят и демонстрират уменията си сред свои колеги от страната на специално организирани за целта семинари. Те успешно защитават името на България на фризьорския подиум на множество международни форуми на модата и красотата.

В момента фирма Christian of Roma притежава най-мащабната мрежа от търговски представители и дистрибутори за фризьорски и козметични салони в България. Складовата база е разположена в Пловдив, на ул. “Оборище” №30. Тя е на площ от 800 кв.м и осигурява разнообразна складова наличност. Търговските представителства на фирмата са в Пловдив и  Бургас. Продуктите, уредите и оборудването се предлагат из цялата страна и почти няма салон за красота, който да не работи с тях.

Днес марката Christian of Roma Group  се радва на широка популярност и перфектен имидж в България. Над 3000 салона в страната са редовни клиенти на фирмата. А ежегодните изложения, организирани от Christian of Roma Group  се посещават от над 70 000 души. Това са резултатите от работа, изтъкана от лоялност и доверие – ДОВЕРИЕ, печелено с висококачествени продукти и добро отношение!