За нас

Не е важно само публичното признание. За нас е важно да работим за промяна на усещането на нашите пациенти всеки ден. Ние наричаме нашия начин да предоставяме грижи – ДА БЪДЕШ ПАЦИЕНТ НА ПОНТИКА!

Нашият начин да се грижим за пациентите ни вдъхновява да бъдем най-доброто място за работа, най-доброто място за прилагане на авангардна медицина и най-доброто място да получите медицинска помощ.

  • Как да изберете “Понтика”

За да изберете Понтика като Вашето лечебно заведение, в което да получите високоспециализирана медицинска грижа, започнете с избора на някой от нашите утвърдени лекари. Можете да използвате нашия уеб сайт за подробна информация или да се обадите на телефони:

  • 056/ 893 860
  • 056/ 893 861
  • 056/ 893 862

или да дойдете на място - град Бургас, ул. Ст. Стамболов № 73, в сградата на МБАЛ „Бургас”, срещу входа на Спешно отделени

  • Мисия

Наша мисия е подобряване на здравето на тези, за които се грижим с отговорност за постигане на високи резултати във всичко, което правим. Нашата цел е да предлагаме качествени грижи и програми, които да определят стандартите на обществото, да надвишат очакванията на пациентите и да са предоставени по любезен, ефективен и достъпен начин.

  • Визия и ценности

Визията на Кардио Център “Понтика” е да бъде най-добрата специализирана болница на територията на държавата. 

“Понтика” ще постигне тази позиция, като трансформира опита в областта на здравеопазването чрез изграждане на култура на грижите, качеството, обслужването, иновациите и високите медицински постижения.

“Понтика” ще бъде призната от служители, лекари, пациенти, доброволци и обществото като най-доброто място за работа, най-доброто място да се практикува медицина и най-доброто място за оказване на високоспецилизирана медицинска помощ.

“Понтика” е организация от хора, работещи заедно, за да предоставят грижи всеки ден за подобряване на здравето и благосъстоянието на онези, които лекуваме.

Изконните ценности на “Понтика” са почтеност, грижовност, иновативност и съвършенство.

  • Качество на грижите

“Понтика” е посветена на предоставянето на висококачествени здравни грижи.

Здравните услуги са едни от най-важните услуги, които ще изберете за себе си и своето семейството. Като потребители на здравни услуги, Вие имате възможност да решите къде да търсите лечение. Ние от “Понтика” сме се ангажирали да предоставяме здравно обслужване на най-високо ниво. Вие имате правото да очаквате високо качество на предоставените грижи от Вашия медицински екип.

  • Безопасност на пациентите

Това е отговорност на всеки един от нас!

Осигуряването на безопасността на пациентите изисква всички от “Понтика” да превърнат сигурността на пациента в приоритет. Докато нашите лекари, сестри, служители и доброволци се посветят на ежедневно осигуряване на най-добрите и най-безопасни грижи е от съществено значение и пациентите да станат активни и информирани в своя лечебен процес.