За нас

ИПСИМАТ ЕООД е динамична и развиваща се компания, създадена от ЙОАНИС КОНСТАНТИНОС ИПСИЛАНТИС през 1992г. в гр.София. Основната дейност на фирмата е вноса и търговията на едро и дребно на резервни части за тежкотоварни атомобил.

ИПСИМАТ ЕООД се специализира в продажбите на части - нови и втора употреба - за скоростни кутии, диференциали и редуктори, и хидравлична система акцентирайки на условието “КАЧЕСТВЕНО И БЪРЗО ОБСЛУЖВАНЕ”.

ИПСИМАТ ЕООД - загрижена за своите клиенти, е обвързана с дългосрочно партньорство с редица известни корпорации извън България, организирайки мрежа за ефективни продажби и техническа поддръжка, създавайки по този начин база за силно развитие, прогрес и конкурентноспособност на българския пазар.

Фирмата има търговски обекти в гр. София и в гр. Пловдив, разполага с голяма складова наличност - стоки за търговия; Обучени кадри в областта на продажбите и консултирането на клиенти; Ремонтна дейност при необходимост.

ИПСИМАТ ЕООД има основни клиенти от цяла България, привлечени и спечелени, благодарение на бързото и компетентно обслужване, на предлаганите качествени стоки, както и на гъвкавата политика, съобразена с потребностите и възможността за разплащане на партньорите.

Цел на Ипсимат ЕООД - услуга на високо ниво и предлагане на качествени продукти. Сътрудничеството с най-известните фирми в областта на резервни части за скоростни кутии, диференциали и на хидравлични системи за въздух под налягане бе началото на успешено развитие. Днес можем да се похвалим, че предлаганите стоки са с гарантиран произход и сертификат за качество. Плановете на фирмата, освен предлагане на качествени продукти са: и да взлезе в близък контакт със своите настоящи и бъдещи клиенти, като дава възможност за консултиране при който и да е вид техническа нужда.