За нас

"ИНТЕРПАН" ООД е основана през 1996 г., когато "CORGHI" S.p.A от Италия /www.corghi.com / и предложи ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО за България.
 
Понастоящем КОРГИ е номер едно на италианския пазар и световен лидер в сектора на автосервизното оборудване за автомобили. Компанията има над 150 представителства в Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка и Австралия и има само производствен персонал от над 500 души, като реализира годишни продажби от над 100 милиона евро, 80 % от тях от износ. Нейните основни пазари са: Европа, САЩ и Япония, като в бъдеще голям интерес представляват Китай и Русия.
 
КОРГИ има три собствени филиала: един в Германия - Кьолн, един в Северна Америка - Хамилтън ( Охайо) и един в Китай-Шанхай.
 
"ИНТЕРПАН" ООД се гордее, че вече повече от 14 години дистрибуира и сервизира оборудването на световно известната компания "CORGHI" в България, за което беше наградена през май 2007 г. на световното изложение за автосервизно оборудване "AUTOPROMOTEC" в Болоня от Ремо Корги със СРЕБЪРЕН ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ за заслуги в продажбите и сервизното обслужване.
 
Машините, които "ИНТЕРПАН" ООД доставя от КОРГИ за леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси са: гумодемонтажни и баланс машини, стендове за регулиране на геометрията на преден и заден мост, стендове за изпитване на спирачки, подемници и друго специализирано оборудване за автосервизи.
 
"ИНТЕРПАН" ООД от 2005 г. притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001-2000.
 
Фирмата е организирала гъвкаво сервизно поддържане на машините в гаранционен и следгаранционен период с екип от висококвалифицирани специалисти, провеждащи ежегодно обучение в трейнинг центровете на КОРГИ и голяма наличност от резервни части.
Наши инженери получиха международен сертификат за обучение монтаж/ демонтаж на работещите в автоцентрове със специалните нископрофилни гуми изобретени от Bridgestone - "BSR - SRE".
 
Корпоративни клиенти на "ИНТЕРПАН" ООД са голямата част от вносителите на гуми в България като: "МЕДИНА МЕД" ООД, "ДИАНА" ООД ", "М И Т" ООД, "РАДИАЛ" ООД, "ЕУРО-КАТЕНА", "КАМП КОНСУЛТ" "БОРЯНА ГРУП" и др., където оборудването на техните автоцентрове в страната е изключително "CORGHI".
 
Наши специалисти, ползващи се с доверието на КОРГИ бяха изпратени от него в Черна Гора, Косово и Сърбия за монтаж на гумодемонтажната машина-робот ARTIGLIO MASTER, както и обучение за работа с устройството "BSR - SRE" на гуми BRIDGESTON и 3D стендове за регулиране на преден и заден мост EXACT BLACK TECH в автоцентровете на TOYOTA в тези страни.