Категория: Информационни технологии » Офис техника, оборудване и консумативи

Град: Габрово

Адрес: гр. Габрово, бул. Априлов No51 виж карта

Телефон: 066/803 212

Share

За нас

Изотсервиз Габрово ООД, търговия и сервиз с касови апарати.

Тук ще намерите подходящите за вас компютър, монитор, лаптоп и други периферни устройства и аксесоари. Техниката, която предлагаме е маркова, предварително преминала всички необходими тестове, за да Ви предложим най-високото качество на българския пазар. Дългогодишният опит на фирмата ни дава предимството да Ви гарантираме освен това качество, така и бързо обслужване от екип специалисти.

Сферата на информационните технологии в България е най-бързо развиващата се индустрия у нас през последните години. Нашите квалифицирани IT специалисти предлагат голямо разнообразие от сервизни услуги за офис техника и аксесоари. Всеки един продукт, който предлагаме е преминал през всички нужни тестове гарантиращи неговото най-високо качество и отлична функция.

С помощта на нашите надеждни служители ще можете съвсем бързо да намерите всичко от което се нуждаете за вашите индивидуални нужди или тези на вашият бизнес. Ще получите подробна и пълна информация относно всеки един продукт или услуга, която представлява интерес за вас, за да можете да направите правилният избор.