За нас

Фирмата е основана през 1989 г. като ЕТ “ИЗОЛА“, а през 1994 г. се пререгистрира като „ИЗОЛА – ПЕТРОВ“ ЕООД, със седалище гр. София, кв. Чепинци. Собственик и Управител на дружеството е Иван Петров.

Фирмата бързо се утвърждава като водещ производител в България на битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди и битумен грунд.

Успехът на фирмата се дължи на многогодишния й опит в сферата на строителните изолации. Този практически опит дава възможност да се предложи на пазара богата гама от висококачествени хидроизолационни мембрани.Производствената гама на „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ЕООД включва изделия от модифициран с пластомери и еластомери битум на основа стъклен воал, нетъкан полиестер и стъклоплатно, с различна дебелина и тегло и в диапазон на температурна устойчивост от - 25°С до +120°С. Произвежданите материали включват рулонни хидроизолационни мембрани и три типа битумни керемиди в голяма цветова гама, в зависимост от конкретните нужди на строителния пазар.

Материалите на „ИЗОЛА-ПЕТРОВ“ ЕООД намират приложение в промишленото, жилищното и пътното строителство. Те са перфектното решение при изпълнение на хидроизолации на всякакъв тип покривни системи,
на основи на сгради и съоръжения, на мостове, виадукти и тунели, при изграждане на „зелени“ покриви, басейни. С отлично качество и дълготрайност, те осигуряват дълъг експлоатационен живот на хидроизолационната система.

Голямата надежност на всички продукти с марката „ИЗОЛА – ПЕТРОВ“ се дължи на грижливия подбор на суровини и на постоянния качествен контрол. Научни изследвания, иновации и обучение са в основата на непрекъснатия прогрес на фирмата и въвеждането на нови идеи в сферата на хидроизолациите.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008, което е гаранция за постоянно повишаващите се стандарти на работа в компанията. Наши продукти са носители на отличието „Златен медал“ от Международния технически панаир – Пловдив.

Пазарният дял на фирмата е около 55% от вътрешното потребление на този вид материали.

По – големи обекти, в които са вложени материали на „ИЗОЛА – ПЕТРОВ“ ЕООД са: хотел „Хилтън“ - София; офис – център „Соравия“ - София; РВД – летище София; ВМЗ – Сопот; АЕЦ“Козлодуй“; „Видима Идеал“ - Севлиево; Лукойл Нефтохим Бургас; „Александровска болница“ - София, „Военна Академия“ - София и др.

В последната година се работи в тясно сътрудничество с „Главбулгарстрой“ като основен доставчик на материали за изгаржданите от тях обекти.
За удовлетворяване на нуждите на инвеститорите, проектантите и строителите фирмата присъства в почти всички по-големи градове в страната. Притежава собствена складова база в градовете: София – Божурище, Казичене; Пловдив; Русе; Видин и Търговище, както и мрежа от партньори и дистрибутори в цялата страна.