Share
Направи запитване !!!

За нас

Издателско-полиграфически комплекс "Родина" е изграден преди 18 години като високотехнологично вестникарско предприятие. Той поставя основите на съвременния печат на вестници и списания, справочна литература и рекламни материали и налага високи критерии към качеството на готовата продукция. През годините базата на ИПК "Родина" се обновяваше непрекъснато производствените й мощности нарастваха. От няколко години комплексът се развива и утвърждава като модерна универсална полиграфическа база за печат на широк кръг от медийни продукти. Печатницата съчетава традициите си в полиграфията и професионализма на опитните си служители със съвременна търговска политика при обслужването на клиентите. Специализирана в печата на вестници, рекламни материали и списания, ИПК Родина има затворен цикъл за изработката на изделията - от предпечатната подготовка през довършителните процеси до доставката на готовия продукт на посочен от клиента адрес. 

Богатият опит и отличните ни производствени възможности допринесоха името на печатницата да се ползва с отлична репутация сред клиентите и да бъде синоним на надежден, коректен и търсен партньор.
ИПК "Родина" АД е и единствената печатница в България, която предлага всички видове офсетов печат - ролен хийт - сет, ролен офсетов и листов офсетов.
От скоро притежаваме и лиценз за отпечатване на ценни книжа и документи под отчет, издаден от Министерство на финансите на Република България.