Share
Направи запитване !!!

Машини

Без значение дали се нуждаете от автоматична линия за опаковане във вакуум и защитна газова среда или от форматен инструмент, ИНТРАМА ще произведе за Вас необходимото оборудване с най-високо качество и в най-кратки срокове.

ИНТРАМА е фирма с повече от 15 години опит в експлоатацията на вакуум опаковащи машини и вникване в потребностите на клиентите в тази област. Всичко това доведе до създаването на собствен „Конструкторско-развоен отдел” с основна цел производство на автоматични линии за опаковане във вакуум и защитна газова среда INTRAMA Pioneer.

Най-голямото преимущество на нашите клиенти е че могат лично да се срещнат с конструкторите на INTRAMA Pioneer и да поставят своите изисквания директно на създаделите на тяхната машина. Това е едно от нещата, които прави ИНТРАМА уникална и различна от всички производители на автомотични линии за опаковане във вакуум. 
За производството на машината се използват компоненти от доказани европейски и световни производители.

Автоматичната линия за опаковане във вакуум и защитна газова среда INTRAMA Pioneer се отличава с:

  • Здрава конструкция, изцяло изработена от висококачествена неръждаема стомана;
  • Ясни менюта на български език;
  • Евтина поддръжка (наличие на множество стандартни резервни части).

ИНТРАМА предлага изработване на форматни инструменти за всички видове и марки автоматични линии за опаковане във вакуум (термоформоващи машини) и трейсилъри.