За нас

Интертайм-Благоевград е една от първите фирми за търговия с недвижими имоти в България. Тя е създадена през 1992 г. Основаната й дейност в началото е посредничеството и търговия с недвижими имоти.

През следващите години фирмата, натрупвайки необходимия капитал, започва да се занимава с проектиране и инвестиции в недвижимите имоти. През 1995 г. Интертайм ЕООД започва изграждането като инвеститор на първата си сграда в Благоевград.

За изграждането на сградите се използват строителни фирми от региона, наложили се на пазара и гарантиращи качествено изпълнение на обектите.

През 1997 г. фирмата разширява дейността си, запазвайки като основна дейност инвестиционната структура, създава и строителна за изграждане на обектите, които проектира и финансира.

През 2007 г. фирмата празнува 15 години успешна дейност. 
До края на 2008 г. са проектирани, построени и предадени за ползване 30000 кв.м. жилища, магазини, офиси и гаражи.

Интертайм ЕООД се специализира в изграждането предимно на жилищни сгради. Благодарение на опита и коректното отношение към клиенти и партньори се наложи на пазара като една от водещите компании в югозападния регион на България.

Обектите, които изграждаме са на територията на гр. Благоевград.

Фирмата разполага с над 50 души специализирани работници и в момента финансира и изгражда около 5000 кв.м. сгради годишно.

Интертайм ЕООД разполага със собствена складова база, техническо оборудване, транспортни средства, едроплощни кофражи, хаспели и кран за осъществяване на дейността си.