За нас

ИНСТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ е динамично развиваща се фирма, с предмет на дейност производство на предварително изолирани тръбопроводи за гореща вода, пара, минерална вода, както и питейни водопроводи и проводи за други флуиди. Фирмата е специализирана и в проектирането и извършването на подземни и въздушни монтажи на тръбопроводи, както и на топло- и студоизолации за климатични, хладилни и вентилационни системи.

Фирмата произвежда полипропиленови /PPR/ и стъклонапълнени полипропиленови /PPR-GF/ тръбопроводи за гореща вода, а също така и напорни тръбопроводи за питейна вода с диаметри до 630 мм от полиетилен висока плътност /HDPE/.

Производствената и монтажна дейност осъществяваме в сътрудничество с редица водещи фирми в тези области като POWERPIPE - Швеция, T-Сomp, Sаlling Plast и Danfoss - Дания, BASF, BAYER  - Германия, Huntsman - Италия.

Фирмата произвежда изделия и изпълнява обекти към всички топлофикационни дружества в страната, включително Пловдив, София, Бургас, Варна и други. Работим с партньори - строителни и монтажни фирми, в повечето големи градове в България, а също и в чужбина.

Ние сме произвели, доставили и монтирали повече от 350 000 метра преизолирани топлопроводи и над 100 000 м2 топлинни изолации за топлообменници и спирателна арматура, абонатни станции, стени, съдове в хранително-вкусовата промишленост и за климатични инсталации на база полиуретанови панели.

ИНСТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ е Вашият коректен партньор при реализацията на всеки един проект. Ние ще Ви консултираме и ще  Ви окажем техническа помощ по всеки един въпрос от фаза проучване и проектиране до реализация.