За нас

Започнахме на 18 януари 1991 г. с възлагането на поръчки за износ и продажба на употребявани шевни машини и резервни части, а служителите ни бяха двама.

За да можем да удовлетворяваме потребностите на българските производители на облекла, постепенно преориентирахме дейността си към продажбата на ново, качествено оборудване, добавихме огромно разнообразие от приспособления, допълнения и резервни части, както и широка гама от основни и спомагателни материали. Оттогава до сега сме увеличили многократно броя на клиентите си, а служителите ни вече са над 60.

Създадохме дистрибуторска мрежа в различните краища на България – Варна, Русе, Плевен, Разград, която продължаваме да разширяваме. От 2003 г. започнахме да изграждаме и свои търговски представителства в страната в градове с дългогодишни традиции в шевната индустрия – Русе, Гоце Делчев, Пловдив.

Ежедневно, на ваше разположение са близо 60 души – търговци, асистенти, консултанти, счетоводители, логистици, сервизни инженери. Те са готови да изслушат проблемите ви, да ви посъветват, да ви предложат възможно най-доброто решение.

Нашите транспортни средства са постоянно на път, за да доставим поръчките ви на желаното от вас място и в точното време.