За нас

ЗММ ООД присъства на българския пазар от пазар от 1973 г.

ЗММ ООД е не само производител на инструменти и окомплектовка, ние решаваме проблеми и осигуряваме комплексни решения, които дават на нашите клиенти предимствата на натрупаните знания и опит. Ние носим отговорност за продуктите и услугите, които предоставяме и гарантираме за тяхното качество и функционалност.

Специалистите на ЗММ ООД ще Ви съпровождат през целия процес, като Ви осигуряват консултация при избора на нужния продукт. Това Ви дава възможност да изберете оптималните решения – били те стандартни, специални или бутикови клиентски инструменти.

Предимствата за Вас:

  • Модели за оптимизация

Оптимизацията е процес, който изисква обширни познания и ноу-хау. Познаването в дълбочина на материала, машините и инструментите е от изключително значение, за да може да се избере правилното решение и оптималните параметри за обработка.

Нашите специалисти прилагат различни технически и икономически анализи при разработването на дърворежещи инструменти, металорежещи инструменти, специални инструменти и окомплектовка, за да намерят най-подходящото решение за всяка възниканала ситуация. Използваме моделиране, с цел да проучим и документираме напълно ефектите от подобренията, които Ви предлагаме.

  • Оптимизация на производството 

Предлагаме пълна концепция, включваща всички продукти и услуги, необходими за оптимизиране на Вашето производство и намаляване на производствените Ви разходи.  

  • Намаляване на производствените разходи

Дори малки промени често могат да доведат до забележимо увеличаване на продуктивността и подобряване на качеството. В същото време, подобренията отключват производствения капацитет. Често решенито се крие в нещо малко, например използването на правилно подбран инструмент. При инструменти, разработени специално за клиента, често е възможно събирането на 2-3 работни операции в една, което има за резултат намаляване на производствените разходи. Ако се погледнат разходите като цяло в типична фирма от дървообработващата или металообработващата промишленост, делът на разходите за инвестиции в ненужни инструменти или окомплектовка е голям. Често от голямо значение за намаляване на единичните производствени разходи е правилната преценка за точните такива.