За нас

Елпром Харманли АД е българска компания, която произвежда асинхронни електродвигатели от 1976 г. насам. Сега, след повече от 30 години опит в проектирането, производството и продажбата на двигатели, фирмата се специализира в трифазни и монофазни индукционни електродвигатели с мощност от 0.12 kW до 30.00 kW, които сe произвеждат в съответствие с IEC 60034-1 и всички международни нормативни документи.


В момента компанията е в процес на разширяване, за да се отговори на пазарното търсене на електродвигатели. България вече е част от ЕС и Елпром Харманли е готов да бъде сред лидерите на пазара, демонстрирайки и доказвайки предимствата на своите двигатели. Компанията покрива 60% от вътрешния пазар на двигатели. Елпром Харманли изнася за много европейски държави, Близкия Изток и африканските страни, а също така за Северна Америка. Някои водещи компании в сферата на машиностроенето вече са избрали "Елпром Харманли" АД за основен доставчик на двигатели за техните машини, вентилатори, помпи, миксери, подемни механизми и всички други видове машини, за които са необходими индукционни електродвигатели.


Кредото на Елпром Харманли е ”Всичко е въпрос на качество  и специфичен подход към всеки клиент”,  т.е. ние сме готови да отговорим на специфичните нужди на всяка компания и да разработим двигатели, които са предназначени и адаптирани към изискванията на конкретния поръчител. Опитът, натрупан в годините, и сплотеният колектив позволяват на компанията да реагира бързо и гъвкаво в постоянно променящия се свят.