Партньори

Стремим се да постигнем пълна клиентска удовлетвореност. За това за нас е важно да имаме надеждни и доказали се доставчици.

ЕЛМА е в дистрибуторски отношения с Eaton, познат по-рано като Moeller България, от 2006 година. 

Договор за дистрибуция Елма има и с ЕЛМАРК България - апаратура ниско напрежение за разпределение на електрическата енергия и индустриалния контрол.  Компанията е в партньорски взаимоотношения с Шнайдер Електрик България - лидер в апаратурата за електроразпределение и индустриална автоматизация.

В областта на кабелните канали и инсталационната техника компанията работи с утвърдени европейски лидери като Kopos Kolin, PKS. От края на миналата година PKS е собственост на Schneider Electric.

ЕЛМА притежава дългогодишен опит в продажбите на кабелни глави и муфи за ниско и средно напрежение на Raychem.

В инструментите за електромонтажна работа ЕЛМА избра да работи с австрийската ERBA. 

В осветлението заложихме на Phillips, Tungsram.

От началато на годината фирмата ни е представител на Teksan generator- производител на дизел, газови и бензинови генератори за ток, работещи с двигатели от европейски (VOLVO) и др. Световни производители (Doosan Daewoo, Mitsubishi) и алтернатори на Marelli.

В областта на кабелите и проводниците ЕЛМА е дъгогодишен клиент на ЕЛКАБЕЛ Бургас и ГАМА Кабел 

ЕЛМА бе избрана за доставчик директно или с партньори-електромонтажни фирми в многобройни обекти:

Строителство:

AQUA park Сл. Бряг, Mall of Varna, Сл. Бряг АД . Цялостни доставки на електроапаратура, кабели и осветление за много хотелски и жилищни комплекси по Българското черноморие: Каварна, Св. Влас, Сл. Бряг, Несебър, Созопол, Приморско,  Царево и т.н.

 Индустрия и Инфраструктура:

Множество обекти с национално значение за икономиката ни: Солвей соди, циментовия завод Девня, Лукойл, ТЕЦ Варна, Топлофикация Варна, ЕОН, EVN,  летище Варна и Бургас и т.н.