За нас

За компанията 

Силата на нашата компания е в нашите консултанти.

Днес в Елит Кар работят повече от 250 висококласифицирани специалисти - хора, които направиха компанията лидер и няма да спрат до тук. Едно телефонно обаждане Ви дели от мотивиран и качествен съвет. За да бъде истински професионалист в своята област, консултантът на Елит Кар е обучен да взема бързи решения и да предвижда новите тенденции на пазара. Това е единственият път към успеха в съвременния свят.

Най-ценните качества в нашия екип са ефективност, професионализъм и творчество. Ето защо в дружеството ЕЛИТ КАР творческият подход към бизнеса е норма.

Но това не е всичко. Не по-малко важен фактор за успех е умението да се отнасяме към своите колеги и партньори с уважение и достойнство. Само в благоприятна работна атмосфера хората могат да работят най-ефективно, получават удовлетворение от работата си и допринасят за успеха на Елит Кар. 

Логистика 

Един от главните фактори за успеха на Елит Кар е да достави поръчаната от клиента стока в максимално кратки срокове.

Често нашите партньори изискват поръчаните стоки да се доставят за броени минути. Локалните складове на Елит Кар се грижат да осигуряват тази услуга.

Само когато партньорът ни е сигурен в своевременната доставка на поръчаната стока, тогава можем да сме сигурни, че сме спомогнали за успеха на неговия бизнес. Именно затова Елит Кар отделя голямо внимание на транспортните си звена - ние считаме, че те са много важни за нашата конкурентоспособност.

Елит Кар гарантира оперативна доставка на място за всички градове, в които има филиали и представителства. За поддържането на тази улуга днес в структурата на Елит Кар работят над 100 автомобила. Отворихме над 30 магазина в цялата страна, за да бъдем още по-близо до Вас.