За нас

Елдом Микс АД - едно име, познато на всеки, за който домашният уют и топлина значат нещо. Продуктите ЮНГА, ДИАНА, ЕЛВА са се превърнали в емблематични за българския пазар и са символ на запазена марка и добро качество, получили престижните награди на Международния Пловдивски панаир, както и ЗЛАТЕН ЛЪВ на Националното търговско изложение "Произведено в България".

Елдом Микс е акционерно дружество, основано на 18.10.1967 год. в гр. Провадия, като първоначално е изградено като цех за производство на алуминиеви ел. домакински уреди, с изпълнителен директор инж. Божидар Жечев.

Елдом Микс е едно от първите предприятия в страната за производство на бяла техника с близо 37 годишна традиция, утвърдило се през годините с качество и наложен стандарт на българския пазар.

Елдом Микс се стреми да създава своите продукти на базата на съвременните иновации и постижения в областта на бялата техника, като работи в тясно сътрудничество с водещи специалисти и партньори от Германия и Италия.

Ежегодно Елдом Микс инвестира значителни средства за модернизация и подобряване на производството, разполага със собствен монтажен цех.

Елдом Микс разширява своята дейност и извън страната предимно в Германия и Италия на базата на кооперативното производство.