За нас

Експрес Груп България ЕООД е Оторизиран Дистрибутор на резервни части за извънгаранционни ремонти на Hewlett Packard / Compaq за България и Румъния.

Експрес Груп България ЕООД е част от структурата на Експрес Груп – компания, базирана в Обединено Кралство Великобритания и с офиси в Белгия, Франция, Хърватия, Гърция. Групата като цяло има удоволствието и привилегията да бъде официален Preferred Partner на Hewlett Packard и Authorised Parts Reseller по програмата Parts One на HP.

Фирмата притежава  договори за дистрибуция и с други водещи производители на принтери като: Lexmark, Epson, Brother,Canon и Kyocera. Компанията е партньор и в стратегически алианси с водещи ОЕМ производители в индустрията. Експрес Груп е маркет лидер в осигуряването и дистрибуцията на части за принтери и поддържа един от най-големите складове с резервни части в Европа.

Експрес Груп България предлага пълната гама от резервни части за извънгаранционни ремонти и аксесоари за всички модели, които се произвеждат от Hewlett Packard / Compaq – от сървъри до джобни компютри.

  • Части за принтери;
  • Аксесоари за принтери
  • Консумативи за принтери;
  • Китове за поддръжка на принтери;
  • Части за лаптоп, десктоп, джобни компютри и сървъри;
  • Аксесоари за компютри

Експрес Груп поддържа постоянно на склад резервни части за всички основни модели цветни и монохромни принтери – от висок клас принтери до преносими деск принтери. Експрес Груп предлага и осигурява пълната гаранция на производителите.