За нас

 

Фирма Ес Ди Груп 7 е създадена през 2007 година. Една от основните дейности на фирмата е извършване на автосервизни услуги и обслужване на леки и лекотоварни автомобили. Настоящият управител и основен собственик на фирмата е с повече от 15 годишен професионален опит в областта на автосервизната дейност. Екипът Ни се състои от опитни и висококвалифицирани специалисти с повече от 20 годишен опит в сферата на автобояджийски, автотенекиджийски и автомонтьорски услуги, с което гарантираме добротo обслужване и коректност към клиента.

 

Ние създадохме специално за Вас АВТОСЕРВИЗ ЕС ДИ АУТО. Базата ни е разположена върху площ от 600 кв.м., тя е оборудвана и спeциализирана в ескпресното извършване на авторепаратурна и автотенекиджийска дейност на леки и средни ремонти на катастрофирали автомобили.

За Нас е ценно Вашето време. За това сме организирали работата си така, че да извършваме малките ремонти без предварително записване и оформяме документите по време на работа. Ние поемаме грижата за Вашата кола, за да можете Вие да се занимавате с по-важни неща.