Сервиз гуми

Ема Транс ООД е официален представител на гумите HANKOOK и VIKING за област Плевен. Автоцентърът на Ема Транс е оборудван с техника за монтаж, демонтаж и баланс на гуми с размери от 11“ до 56“. Специализираната техника дава възможност за бърз и качествен монтаж на гуми както за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, така и за пътностроителна техника, кариерни машини и други със специално предназначение.

Основни Правила

  • уверете се че гумата, която възнамерявате да поставите на мястото на оригиналната гума има индекс на натоварване и символ на скоростта, които отговарят на спецификациите на автомобила, особено в случай на допълнително натоварване или повишена скорост.
  • Спазвайте съответното действащо законодателство.
  • Проверете дали диаметърът и широчината на джантите отговарят на  избрания размер гума (информация за джантата и подходящите за нея гуми потърсете в документацията, предоставена от производителя на гумите).
  • Проверете дали има достатъчно място между гумата и калобраните, за да бъде поставена новата гума без това да създаде каквито и да са механични проблеми или да влоши управляемостта на автомобила.
  • Помнете, че е необходимо да се предвиди допълнително пространство, ако през зимата на гумите се налага поставянето на вериги.