За нас

Фирма ЕЛМАК ООД е основана през 2004 г.

Дейността на фирмата е внос и търговия на едро с ел. материали, осветителни тела, дръжки и брави за врати. ЕЛМАК ООД е официален представител за България на: MAKEL, HOROZ, DAF KILIT, LUMEXX, METSAN, OZCANLAR и ТЕM - ТУРЦИЯ. В складовата си база в гр. Кърджали разполага с богата гама от продуктите на: ел. ключове, контакти, разклонители, апартаментни табла, предпазители и аксесоари. МАКЕЛ е най-голямата турска фирма за производство на ел. материали.

Лидер е в своя сектор и е добре позната на световния пазар. 90% от продукцията си изнася в Европа, Азия и Африка. „ЕЛМАК” ООД разполага с осветителни тела – плафони, аплици и полилеи – производство на LUMEXX , eнергоспестяващи лампи и други осветителни тела - производство на HOROZ, луни за окачени тавани – производство на МETSAN, промишлени контакти и щепсели – производство на ,дръжки за врати - производство на OZCANLAR , брави за врати - производство на DAF KILIT . Също така доставя и предлага кабели – българско производство. Цялостната номенклатура на фирмата е изложена в шоурум - магазин „ЕЛМАК” гр. Кърджали.

С успешната си фирмена дейност „ЕЛМАК” ООД с бързи темпове разширява пазарния дял и търговската си номенклатура. Според потребителското търсене поддържа постоянна складова наличност. Фирмата непрекъснато развива системата за управление, извършва нужните инвестиции с цел превръщането на „ЕЛМАК” ООД в качествена и ефективна фирма, удовлетворяваща очакванията на нарастващия български пазар. Нашата мисия в съвременния глобален свят е коректност и екипно сътрудничество в цялата организация: с партньори, доставчици и клиенти. Ефективен бизнес е моделът на „ЕЛМАК” ООД , ориентиран към нашите клиенти, защитата на нашите интереси чрез и след като сме защитили интересите на клиента. Удовлетворените потребители са най – големия капитал на „ЕЛМАК” ООД.