Share
Направи запитване !!!

За нас

"ЕЛИН ПЕЛИН ТРАНС" ООД е образувано на 02.09.1991г. Основният предмет на дейност на дружеството е автомобилни превози по вътрешни и международни релации и свързаните с това други дейности. Транспортното предприятие има утвърдени традиции в превоза на товари от 1969г. и е добре познато на транспортния пазар сред спедитори, търговци и превозвачи. Предприятието има стратегическо местоположение за извършване на транспортна дейност, тъй като се намира между двете главни автомагистрали Хемус и Тракия на територията на България в град Елин Пелин на 20км. от София. Площта на предприятието е 40дка, включваща отделна административна сграда 700 кв.м., халета сервизни 1500 кв.м., халета складови 2000кв.м., автомивка за камиони и плац 33дка. Общият брой на работниците и служителите във фирмата е 50 души. Дружеството присъства на транспортния пазар от 1969г. за вътрешни превози и от 1982г. за международни такива. Извършваме и сервизни услуги за външни клиенти. 

Фирмата притежава пет броя бензиностанции под марката PEGAS на територията на България.
Транспортната дейност се извършва по видове със следните марки автомобили:
1. Бордови и хладилни EURO 3: Волво FH12; Мерцедес ACTROS; Скания; Ивеко SТRALIS
2. Автовози EURO 3: Скания
3. Автоцистерни светли и тъмни горива EURO 1, EURO 3: Волво; Мерцедес; Скания;
4. Бетоновози EURO 3: Ивеко TRAKER

ПАРТНЬОРИ

Основните товародатели на фирмата във връзка с транспортния процес са: Вестранс, TST, Бижувал, Стадекс спед, Градус, Супер магнум, Златна Панега Бетон и др.
„Елин Пелин Транс” работи с утвърдени фирми като Ойл карт, Европарт, Нелас Авточасти, Авторезерв, Интеркамион, Каргобул, Торино моторс, Билдфайн, Суперлинк Ентърпрайсиз, Афин, Чефин, Евро спийд ойл, В и Д Петролеум, Джи Ти Транс, Тех-ко, Нитех, Далко моторс,  и др.
Фирмата е  дистрибутор на маслата TEXACO , VALVOLINE и ПРИСТА ОЙЛ
Работим с части и консумативи на Monroe, Fiaam, Mahle,  Walker, Corteco, Champion, Delphi, Gates, Comet, Osram и др.