За нас

Фирмата Евро Старс ООД е учредена през 1993 година със седалище и адрес на управление град Русе. Дружеството развива свята дейност в две насоки, които са търговия и ремонт на автомобили и доставка на машини и съоръжения в областта на ядрената и конвенционалната енергетика. 
Евро Старс е оторизиран дилър и сервиз на Mercedes-Benz и Mitsubishi Motors. Фирмата извършва дейността си предлагайки за своите клиенти продажби на нови леки автомобили, автомобили с инвестиционно приложение, употребявани автомобили, както и продажба на резервни части и както следва обслужване на автомобилите. В тази област фирмата работи в тясно взаимодействие с Балкан Стар Аутомотив и Балкан Стар Мотърс.
Евро Старс ООД е оторизиран регионален търговски представител и автосервиз за автомобилите на Daimler - Craysler. Фирмата разполага с автосалон и автосервиз в град Русе и представителство в град Плевен. Автосервизът е богато оборудван със специална техника за гаранционно и извънгаранционно обслужване и ремонт на всички видове автомобили Мерцедес - Бенц, Крайслер, Джийп и Мицубиши.
Сервизът работи вече над 20 години и притежава пълна технологическа и справочна документация, предлага оригинални резервни части и разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, което е гаранция за високото ниво на качество на предлаганите услуги.

От 1996 година Евро Старс ООД е оторизиран представител на фирмата TAPROGGE - Германия, специализирана в производство, доставка, монтаж и пускане в експлоатация на тръбопочистващи инсталации и филтри на кондензатори на топлоцентрали. Качеството на доставяното от фирмата оборудване се обуславя от фирмения престиж на TAPROGGE - Германия, световен лидер в своята област. Във връзка със съвместната работа с немската фирмата TAPROGGE, в Евро Старс има създадена монтажна група от машинни монтьори с висока квалификация и дългогодишна практика в областта на промишлената енергетика.
Евро Старс продължава да разширява и усъвършенства своята дейност, като се насочва към една нова област на енергетиката - комбинирано производство на топло и електроенергия. За целта към фирмата е създаден инженерен отдел, който работи в тясно взаимодействие с едно от поделенията на DAIMLER-CRAYSLER АД, а именно MTU - Friedrichshafen.
Името Евро Старс се свързва с коректност, качество, конкурентни цени и перфектно обслужване.