Категория: Здравеопазване и Медицина » Медицински центрове и кабинети

Град: София

Адрес: гр. София, ул. Свето Преображение 20, каб. 37 виж карта

Телефон: 0888 427 702

Share

За нас

Д-р Валентина Неделчева е специалист по обща медицина и семеен лекар в София. Лекарят извършва клинични и профилактични прегледи, диагностика и лечение на пациенти и имунизации.
Доктор Валентина Неделчева е общопрактикуващ лекар с дългогодишен опит в град София. Като личен лекар, специалистът извършва консултации, прегледи, диагностика и лечение на деца и възрастни.

Доктор Валентина Неделчева диагностицира и лекува, заболявания свързани със сърцето, белите дробове, покочо-половата система, и стомашно чревният тракт.

При поява на здравословен проблем, не се колебайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Валентина Неделчева за преглед, консултация или лечение.

Кабинетът на Доктор Валентина Неделчева е оборудван с необходимите инструменти, приспособления и медицинска апаратура за осъществяване на точен медицинският преглед.

Модерната апаратура и богатият професионалнен опит на специалиста, допринасят за точното диагностициране на заболявания и назначаване на подходящо индивидуално лечение.