Категория: Заведения, ресторанти » Пицарии

Град: София

Адрес: гр. София, ул. Триадица 5Б виж карта

Телефон: 02/987 70 00

Уеб сайт: www.dondomat.com

Share

За нас

История на веригата

Първото заведение Дон Домат отваря през лятото на 1999 г. в центъра на София. Следващите 3 заведения също се намират в центъра на града. Имат изключителен успех и се радват на широка популярност сред клиенти с най-различно социално положение и финансови възможности.

Утвърждават се като място, където деловия човек може да обядва добре с относително не много пари, а вечер привличат предимно младежка клиентела. Поддържа се бързо и добро обслужване и постоянно качество на предлаганите ястия.

По-нататъчното разширение на веригата продължава в посока на кварталите на София. Първият франчайз стартира много успешно в началото на 2008 г. в ж.к. "Младост 1", в близост до Окръжна болница, вторият франчайзингов ресторант е в ж.к. "Редута" и буквално от първия ден след отварянето си достигна и поддържа обороти по-високи от очакваните.

В началото на юли 2009 г. отвори първият ни франчайз извън София - ресторантът се намира в центъра на Созопол и ще работи целогодишно.

Към настоящия момент веригата се състои от 4 собствени ресторанта и 5 - на франчайз.

Има много запитвания за създаване на франчайзингови ресторанти в София и страната и много от тях скоро ще бъдат осъществени.