Мотокари

Характеристики и предимства на повдигачите Тайлифт

Лесна работа
Просторното място на водача осигурява добра видимост във всяка посока. Лесното управление и контрол се трансформират в по-добра производителност и продуктивност.

Голяма устойчивост
Повдигачите Тайлифт предоставят голяма устойчивост, разполагат с пълен набор от компоненти за безопасност, които помагат на водача и намаляват риска от инциденти.

Експлоатационни качества
Трансмисии Тайлифт

Хидродинамичната трансмисия серия MD осигурява прецизност и безупречност при обработка на товари. Електрическият реверсор за ход позволява на водача да смени посоката на движение без да сваля ръце от волана.

Двигатели
Повдигачите Тайлифт използват двигатели, които отговарят на изискванията за ниско ниво на вредни емисии и шум. Всички двигатели са с подобрена горивна технология, намаляваща разхода на гориво.

Лесна поддръжка

  • Подова ламарина без болтове

Подовата ламарина се сваля лесно и без инструменти, което намалява времето и позволява бърз достъп за сервизни дейности. 

  • Капак на двигателя

Капакът е с амортисьор с автоматично заключващо устройство, което допринася за лесно отваряне и предпазва от внезапно нежелано затваряне на капака. Лесният достъп и голямото пространство осигуряват лесна поддръжка.