За нас

Фирма “ДИ ВЕН” ЕООД е създадена през 1991 г. Основен предмет на дейността на фирмата е производството на електро- и мотокари, сервизиране и доставка на резервни части за кари. Фирмата разполага със собствена производствена база и има изградена сервизна мрежа в страната. Има разработена собствена конструкция електрокари, които успешно продава в страната и чужбина. 
Във фирмата работят висококвалифицирани инженери, монтьори, заварчици, стругари и др., които отговарят на изискванията на длъжността и професията, която изпълняват. Фирмата има много клиенти от страната и чужбина, като 90% от продукцията е за чужбина: Русия, Полша, Унгария, Германия, Румъния, Италия, Украйна, Беларус и др. 
Фирма “ДИ ВЕН” успява да задържи своите основни клиенти и да разширява своите контакти, тъй като предлага висококачествени продукти, отговарящи на европейските изисквания и стандарти. По-голямата част от компонентите, които вграждаме са български, но по желание на клиента или за постигане на определени параметри и качество, се вграждат вносни компоненти: импулсни регулатори ZAPI, Sevcon и PG Drive и гуми Марангони, профили Hoesch, двигатели AMRE и др.
Фирмата осигурява техническо обслужване, гаранционен и следгаранционен сервиз на карите закупени от нея, доставка и пускане в експлоатация на новозакупените кари при желание на купувача, доставка на резервни части на преференциални цени и изкупуване на стари кари, които подлежат на ремонт. 
Предвид изключително голямата конкуренция на вътрешния и външния пазар, целта на фирмата е да подобри и обогати гамата на произвежданите машини и по този начин да привлече нови клиенти не само от страната, но и от чужбина.