За нас

ДИМИТРОВИ” ООД е основана през 1995 г. от български предприемачи. През последните 17 години тя се е утвърдила на пазара като компания с традиции в производството на високо качествени комбинирани фуражи и гранулирани фуражи за различни видове животни.

Фуражна фабрика „ДИМИТРОВИ” ООД е разположена в Горнотракийската низина, на 15 км. югоизточно от гр. Пловдив в с. Болярци. Производствените сгради са с капацитет за около 50 тона на ден. Ръководството на фирмата работи по програма за увеличаване капацитета на фабриката.  

„ДИМИТРОВИ” ООД разполага със собствена съвременна материално-техническа база. Заводът отговаря изцяло на европейските стандарти за качество и произвежда храна за животни при пълно компютърно управление и автоматизация на производствените процеси както за българския пазар, така и за външни клиенти. 

„ДИМИТРОВИ” ООД предлага на пазара голям асортимент комбинирани фуражи за всички категории животни които са пакетирани по 20, 30 и 40 килограма. Иновация в производството е гранулиран фураж което позволява максимално оползотворяване на продукцията. Заводът изпълнява рецепти по изисквания на своите клиенти и производство на ишлеме.