За нас

"ДИЖЕМОН" е основана през 1992 г като ЕТ. През 2007г се пререгистрира като ЕООД. Дружеството ни над 20 години осъществява предимно машиностроителна дейност - изработка на ролки за транспортьори и багери, ролконосачи, барабани за ГТЛ и багери, ремонт на редуктори и др. Фирмата работи по проектна и работна техническа документация на възложителите или разработена от дружеството по задание.

В стремежа си да затвърдим пазарните позиции на лидери в производството на ролки и оборудване за ГТЛ в енергетиката, рудодобива и въгледобива, фирмата ни се разшири с изграждането на нов производствен участък по действащите европески стандарти. Целта на ръководството е да се разшири продуктовата гама на фирмата в сферата на машиностроенето.

Ръководният екип на "ДИЖЕМОН" е с висше техническо и икономическо образование, с доказани качества в управлението на предприятието. Техническият и изпълнителският персонал са с богат опит в машиностроенето, придобит във водещи предприятия в региона.

Наши основни клиенти са комплекс „Марица Изток”„Асарел Медет”„Каолин”„Елаците”„Андела” и други фирми в циментовата промишленост, обогатителни фабрики и кариери.