Категория: Машини и машиностроене » Минна техника

Град: Стара Загора

Адрес: гр. Стара Загора, Индустриална зона „Голиш” (в близост до главен път Е773 на изхода за гр.Бургас) виж карта

Телефон: 042/645 074; 0889 198 212

Факс: 042/645 074

Е-мейл:

Уеб сайт: www.dijemon.com

Share
Направи запитване !!!

За нас

"ДИЖЕМОН" е основана през 1992 г като ЕТ. През 2007г се пререгистрира като ЕООД. Дружеството ни над 20 години осъществява предимно машиностроителна дейност - изработка на ролки за транспортьори и багери, ролконосачи, барабани за ГТЛ и багери, ремонт на редуктори и др. Фирмата работи по проектна и работна техническа документация на възложителите или разработена от дружеството по задание.

В стремежа си да затвърдим пазарните позиции на лидери в производството на ролки и оборудване за ГТЛ в енергетиката, рудодобива и въгледобива, фирмата ни се разшири с изграждането на нов производствен участък по действащите европески стандарти. Целта на ръководството е да се разшири продуктовата гама на фирмата в сферата на машиностроенето.

Ръководният екип на "ДИЖЕМОН" е с висше техническо и икономическо образование, с доказани качества в управлението на предприятието. Техническият и изпълнителският персонал са с богат опит в машиностроенето, придобит във водещи предприятия в региона.

Наши основни клиенти са комплекс „Марица Изток”„Асарел Медет”„Каолин”„Елаците”„Андела” и други фирми в циментовата промишленост, обогатителни фабрики и кариери.