Share
Направи запитване !!!

Откриване на скрити камери и микрофони

Откриване на скрити камери и микрофони. Детективска агенция Фокс предлага детективската услуга - намиране и отстраняване на шпионски камери и бръмбари, поставени за тайно наблюдение и подслушване на дом, офис, автомобил, както и проверка и отстраняване на шпионски софтуер в мобилни телефони и компютри.

Детективска агенция Фокс извършва детективската услуга - проверка, откриване и демонтиране на скрити камери и микрофони в дома Ви, офиса или автомобила. Частните детективи във Фокс предлагат тази услуга като още една възможност за ефективна защита от атаки срещу материалната и интелектуална собственост на клиента. А възможността да Ви поставят шпионско устройство е все по-голяма.

Нашата частна детективска агенция предлага всякакви услуги за защита от атаки срещу Вашата собственост - интелектуална и материална.

Детективска агенция Фокс намира и отстранява всякакви шпионски устройства и софтуер, които вероятно са монтирани в частните Ви домове, компютрите, в колата Ви.

Откриване и демонтиране на тайни камери
Откриване и отстраняване на подслушвателни устройства
Разполагаме с екип от специалисти по шпионски софтуер устройства, които могат да предотвратят тежки последици за своите клиенти.