Издирване на лица

Издирване на лица е една от детективските услуги на детективска агенция Фокс, предназначена за частни лица и фирми. Предлагаме издирване и намиране на укриващи се лица, издирване на длъжници, изчезнали хора и т.н.

Детективска агенция Фокс предлага за частни лица и фирми - издирване на изчезнали лица.

Според статистиката, годишно в България изчезват без следа десетки лица, както възрастни хора, така малки деца, тийнейджъри и т.н. Причините за това са различни. Някой стават жертва на инцидент, някои са загубили паметта си, приети са в болница и не могат да кажат за себе си нищо, някои просто искат да се скрият или избягат и роднините започват да си мислят най-ужасните неща ...
Понякога близките навреме обявяват изчезналите и полицията бързо ги открива. Друг път откриването става мудно, трудно и безуспешно, а времето е от особено значение.

Ние, детективи Фокс, имаме дългогодишен опит в издирването на хора, независимо дали са изчезнали, укриващи се или са Ви длъжници и искате да узнаете къде са. Не се колебайте и незабавно потърсете нашата квалифицирана помощ, защото времето в такива случаи е най-добрият помощник.

Търсенето на изчезнали хора се извършва чрез използване на основни научни разработки в областта на криминологията, както и благодарение на модерни технически средства, с които разполагаме.
Въз основа на богатия опит и ежедневната практика, експертите на детективска агенция Фокс са разработили уникален метод, така че разследването в повечето случаи води до положителен резултат.

Не забравяйте! В ситуации, в които сте загубили близък човек безследно, в никакъв случай не бива да се бавите, тъй като времето не е на наша страна!

Обадете ни се! Специалистите от детективска агенция Фокс ще Ви предоставят цялостна и висококвалифицирана помощ, както и необходимата психологическа подкрепа!

Ние издирваме и намираме лицата в повечето случаи. Опитни частни детективи сме с много висок процент успеваемост!