За нас

Детективска агенция Фокс е основана още през далечната 1999 г. от Иван Иванов, дългогодишен бивш служител на МВР, а от тогава -частен детектив.

Частните детективи от Детективска агенция Фокс извършват бързи, точни и резултатни детективски услуги. Използват професионални методи за ефективно решение на проблема на клиента, използвайки всички средства позволени от закона.

 

Детективска агенция Фокс разполага с голям и опитен екип от частни детективи с минимум 10 години стаж в детективските услуги или тясно свързаните дейности. Частните детективи са бивши служители на МВР, охранителни фирми и други сходни дейности. Детективската агенция работи съвместно и с множество други детективски агенции и частни деткетиви в страната и чужбина, което дава възможност за бързо и резултатно разследване, наблюдение, събиране на факти и доказателства, лично или фирмено разузнаване и т.н. Екипът на Detective agency Fox Bulgaria се е специализирал предимно в разкриване на изневери, издирване на лица и справки, наблюдение на "обекти", събиране на доказателства, издирване на биологични родители и други лични и бизнес разследвания.