За нас

Денонощен ветеринарен кабинет Симеоново град София разполага с хотел за домашни любимци и предлага обучение на кучета. Извършваме профилактика и лечение на заболявания при домашните любимци.

Ветеринарен кабинет Симеоново се намира на бул. Симеоновско шосе 276 в град София. Предлагат се консултации, профилактика и лечение на заболявания при домашните любимци.

Ветеринарен кабинет Симеоново град София предлага ветеринарни услуги в областта на дерматологията, акушерството и гинекологична, вътрешните болести и хирургията. Специалистите от ветеринарният кабинет извършват: микрочипиране,  хоспитализация и стационар, изкуствено осеменяване, хотел за домашни любимци, подстригване и тоалет и домашни посещения. Във ветеринарен кабинет Симеоново ще намерите голямо разнообразие от храни за домашни любимци.

Хотел за домашни любимци към ветеринарен кабинет Симеоново град София

Хотел за домашни любимци към ветеринарен кабинет Симеоново работи 24 часа. Нашият екип от квалифицирани служители ще се грижи за Вашият домашен любимец. Хотела разполага с двор за забавление и разходка на своите гости. Кошарките и боксовете за животните са разположени в едноетажна постройка, а съоръженията за престой са съобразени с изискванията за хуманно отношение. Боксовете и кошарките предоставят пространство и уют на животните,  необходими за релаксация и спокойствие.

След удостоверяване, че Вашият домашен любимец е редовно ваксиниран, обезпаразитен и клинично здраве, се допуска до хотела. Настаняването се извършва след предварителен преглед и оформяне на нужната документацията. Собствениците на животни, могат да ги посещават всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

Обучение на кучета от Ветеринарен кабинет Симеоново град София

Ветеринарен кабинет Симеоново предлага обучение на кучета. Всяко куче подлежи на обучение и възпитани, независимо от размера и породата. Нашата цел е да изградим позитивен и правилен подход на обучение между домашните любимци и техните собственици. Високите резултати постигаме в съответствие със стандартите и практиките в САЩ и Европа по взаимодействието куче-човек и проблемите на обучението.

Ветеринарен кабинет и хотел за домашни любимци Симеоново град София разполага със съвременно оборудване, необходимо за качественото обслужване на вашите домашни любимци.