За нас

„Дени Лайтинг” ООД стартира като семейна фирма и от 1992 година внася и търгува с продукти от сферата на осветлението и електроматериалите на българския пазар.  

ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ:

  • Търговия на дребно –  собствена верига магазини СВЕТОМАРКЕТ в гр. София, Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново;
  • Търговия на едро – търговски бази и складове позиционирани в гр. София, Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново, като централното управление на фирмата е в гр. Бургас.
  • Логистична дейност - дистрибуция на територията на цяла България.
  • Поддържане на големи складови наличности;
  • Внос на осветителни тела и електроматериали;
  • Износ на осветителна техника и електроматериали.

От 12 години „Дени Лайтинг” ООД е официален вносител на PHILIPS Lighting за България и е лидер в продажбите  на продукти с  тази марка. Представител и дистрибутор е на водещите европейски фирми произвеждащи осветителна техника и електроматериали. Някои от тях са :LENA Lighting, OSPEL, DOSPEL,  ELEMATIC и PELSAN.  Партньорството  с Schneider Electricналага „Дени Лайтинг“ ООД, като една от водещите фирми в страната в сферата на  електроапаратурата и осветлението. Успешно партнира с водещи български производители и външни контрагенти.

„ДЕНИ ЛАЙТИНГ” ООД ПРЕДЛАГА И ПОДДЪРЖА НА СКЛАД БОГАТА ГАМА ОТ: 

Осветителни тела и източници на светлина  PHILIPS lighting и Real lighting - битово, хотелско, за офиси, за магазини, парково и градинско, промишлено, улично, фасадно, аварийно, взривозащитени и др.

СВЕТОДИОДНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ – ключове, контакти, кабели, проводници, кабелни скари, кабелни канали, крепежни елементи, електромагнитни и електронни баласти, пусково-запални устройства и трансформатори.

ЕЛЕКТРОАПАРАТУРА – Schneider прекъсвачи, контактори,  дефектно токова защита и др.

ВЕНТИЛАЦИОННА ТЕХНИКА – DOSPEL битова, промишлена, въздуховоди.

КЛИЕНТИ НА ДЕНИ ЛАЙТИНГ ООД: 

Магазини на едро и дребно, електромонтажни фирми, строителни фирми, инвеститори, търговски вериги и хипермаркети: ТЕХНОПОЛИС, ТЕХНОМАРКЕТ, ПРАКТИКЕР, МАСТЕРХАУС, МОСЮ БРИКОЛАЖ, АЛАТИ, ПРАКТИС, КАРФУР, БАУМАКС.

ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО

Като вносител и дистрибутор на продуктовата си гама „Дени Лайтинг“ООД има гъвкава ценова политика. Предлагат се специални оферти и ценови нива, съобразени с изискванията на всеки отделен клиент. Високо квалифицирани специалисти изработват индивидуални проекти и предлагат безплатни консултации за осветлението и оборудването.

ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО

В магазините СВЕТОМАРКЕТ може да се намери всичко за осветлението: интериорни, екстериорни, декоративни, луминесцентни и промишлени осветителни тела, електроматериали, разнообразие от ел. ключове и контакти,  кабели и проводници. 

ДИСТРИБУЦИЯ И ДОСТАВКИ

Фирмата е добре позната на територията на цялата страна със своята логистична дейност. Опитния екип от дистрибутори, улеснява клиентите и правят услугата изключително гъвкава.

ВНОС и СКЛАД

„Дени Лайтинг” ООД извършва внос на голяма част от продуктите, които предлага и дистрибутира. Това влияе положително на ценовата политика  и е гаранция за регулярни и срочни доставки.

Складовете на фирмата са с площ от 15 000 кв. м. и са разположени на територията на цялата страна.

СОБСТВЕНИ МАРКИ

През 2007 год. „Дени Лайтинг”ООД внедри своя търговска марка REAL  LIGHTING, която се продава успешно повече от 4 години. 

През 2011 година фирмата прави крачка напред с успешната регистрация на четири нови марки, под които започват да се внасят и предлагат продукти  на европейския пазар. 
Чрез LIGTEX, DESONIA, REALSAVE, VISIBLELUX фирмата се стреми да позиционира богатата гама осветителни тела и електроматериали и да улесни избора на клиента.