Поддръжка и сервиз

Ние гарантираме висок стандарт на обслужването и ефективна техническа поддръжка. Нашите инженери са висококвалифицирани и са преминали курсове на обучение при някои от най-големите производители на медицинска апаратура. Те имат голям опит в поддръжката и сервизирането на системи за образна диагностика, наркозно-дихателна апаратура, регистрираща техника, стерилизационна апаратура, физиотерапевтична апаратура и др.

За да Ви гарантираме спокойната работа и бързото решаването на възникналите проблеми с оборудването, при необходимост работим в сътрудничество с независими инженерни екипи, специализирани в сферата на този вид услуги.

Поддръжката и сервизирането на Вашите апарати може да бъде с годишен договор на принципа на абонаментното обслужване или при възникнал проблем. Освен това, предлагаме диагностика, профилактика или ъпгрейд на наличната апаратура. Ако сте избрали конфигурация от друг производител или вносител, можете да се възползвате от нашата независима консултация при избора и закупуването.

Поддържаме цялата гама медицинска апаратура, като можем да осигурим сервизна помощ на територията на цялата страна.

Избирайки ни за Ваш партньор, ние Ви гарантираме минимални срокове за ремонт на апаратурата и максимално бързо време за реакция от наша страна.