За нас

ДЕЛТА МЕД БЪЛГАРИЯ ООД работи в сферата на доставката, монтажа и поддръжката на цялата гама медицинска апаратура. Обединяваме усилията на своите специалисти в реализирането на идеята за изпълнение на редица проекти в областта, които включват проектиране, подготовка на помещения, доставка на апаратурата, монтажа , и пуска в действие.

През последните две години Делта Мед България ООД е реализирала сериозни проекти в областта на Образната диагностика и Интервенционалната Кардиология, както и цялостно оборудване, монтаж и поддръжка на апаратура в частни клиники. Техническите консултации, сервизът проектирането и маркетинга се извършват с помощта на висококвалифицирани специалисти, които са подготвени в известни европейски фирми, с които се поддържа тясно сътрудничество повече от пет години.

Ние предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз на медицинска техника и апаратура, а също така и абонаментно обслужване. Предлагаме широка гама медицински консумативи.

Ние сме директен вносител на множество водещи производители на медицинска апаратура, изделия и консумативи в съответствие с директива 92/43/ЕС, не използваме подизпълнители за доставка, монтаж и обслужване на апаратите, което е гаранция за най-добрата и конкурентна цена.
Разполагаме със собствена сервизна база и специалисти преминали обучение от производителите.

Предлагаме цялостно проектиране, изграждане, преустройство и лицензиране на кабинети за образна диагностика. Проектираме и изграждаме медицински газови системи (за въздух, вакуум, кислород, райски газ).

Ставайки наши партньори, може да разчитате на:

 • коректност и максимално скъсени срокове на доставка 
 • ниски цени
 • компетентност от страна на нашите специалисти
 • обучение за работа с апаратурата, включително тренировъчни курсове
 • инструкции на български език
 • обезпечен от производителите сервиз и резервни части