За нас

 

Фирма ЕТ Деан Денчев-ЛЕО 92 е създадена през 1993 год. и вече 17 години успешно присъства на българския пазар.

Тя е една от водещите фирми в производството на бельо- дамско, мъжко, детско, пижами и тениски, предназначени за масовия потребител. Фирмата изработва практични, изчистени модели създаващи удобство и комфорт. В номенклатурата на производство фигурират над 200 артикула, съчетани с модните тенденции и широка гама от цветове и размери. Използват се качествени материи от памук, памук с ликра, вискоза, хавлия и плюш.

 

Фирмата разполага с нови и модерни автоматизирани машини и техника, осигурени са отлични условия труд, което допринася за увеличаване на производителността и качеството на изделията. От създаването ни до днес персонала непрекъснато се е увеличава. Сега се трудят 50 квалифицирани работници. Спазва се трудовото законодателство и вътрешно-фирмените правила.

Днешната популярност на фирмата се дължи на качеството и удобството на продуктите, упорит и всеотдаен труд, уважение към клиента, професионализъм, стремеж към развиване на пазара. Това е ключът към постигане на доверие, коректност и дълготрайно сътрудничество с партньори и клиенти. ЕТ”Деан Денчев - ЛЕО 92” притежава собствена търговска марка.