За нас

ДАМАСЦЕНА” е частна семейна фирма намираща се в сърцето на розовата долина между „града на Бългата роза” – Казанлък и града известен със своите минерални извори и балнеолечение – Павел баня. Дестилерията е построена в китното малко селце Скобелево, разположено в подножието на Стара планина, където обширните розови градини край селото са се слели в едно с величествената снага на Балкана.

Фирма „ДАМАСЦЕНА” произвежда и продава известното по цял свят и с най-добро качество Българско розово масло, добито от листенцата на Rosa damascena. Заедно с това в дестилерията на фирмата се произвежда висококачествени розова вода, лавандулово масло, лавандулова вода, други етерични масла и хидрозоли.
Ние се гордеем с това, че сами произвеждаме и продаваме нашите продукти по цял свят. Това означава, че независимо дали ще се свържете с нас чрез интернет или ще дойдете на място и ще направите своето пътешествие до Розовата долина, вие ще имате възможността да закупите от нас изцяло качествени и 100% натурални продукти.

„ДАМАСЦЕНА” е добре позиционирана в отглеждането на Rosa damascena и производството на Българско розово масло. Фирмата произвежда висококачествено розово масло. За да дадем гаранции за качество на нашите купувачи и партньори, ние работим в тясно сътрудничество с лабораториите за аналитичен контрол на етерични масла, които окачествяват и сертифицират нашите продукти.  По този начин ние се ползваме с доверието на клиентите ни по цял свят.