За нас

Голяма Мелница Червен Бряг ООД се занимава с преработка на зърно, производство и търговия с брашно. Фирмата разполага с мелница и производствена база в град Червен бряг, област Плевен.

Голяма Мелница Червен Бряг ООД е един от основните производители на брашно с търговската марка Мелко, гаранция за високо качество и гарантиран произход. Брашно Мелко притежава над 15% от пазарния дял и е разпространено из цялата страна.

Голяма Мелница Червен Бряг ООД разполага с модерна лаборатория и може да извършва пълен анализ на брашното и зърното. Това предоставя възможност за разработка на нови продукти, като се повишава качеството и се следи постоянно за доставяните и закупувани суровини, използвани в производствения процес на брашното.

Мелницата притежава пекарна за тестване на всяка произведена партида брашно, за да се гарантира високото качество и да се провери дали брашното отговаря на поставените стандарти.

Голяма Мелница Червен Бряг ООД освен с добра организация на труд, разполага и с високотехнологично немско оборудване, отговарящо на всички стандарти за качество. Освен това мелницата разполага със силозни клетки за сортиране на пшеницата по различни качествени показатели. Силозите са с прецизна смесителна система и позволяват производството на продукция с различни характеристики, в зависимост от количествата пшеница.

Голяма Мелница Червен Бряг предлага разфасовки от 0,5 кг до 50 кг, като се предоставя възможност и за насипно закупуване на брашно. В мелницата се произвеждат бяло брашно, типово брашно, брашно Добруджа, пшеничен гриз и брашно тип 450.