Share
Направи запитване !!!

За нас

Млечна борса “Герма - 95” е създадена през 1995 г. Тя разполага с два склада на територията на град София. Фирмата притежава 20 хладилни камиона, с които обслужва клиентите си. 

Борсата извършва доставки до всяка точка на града. Клиентите ни могат да дават заявки (и да очакват доставки) по всяко време, тъй като фирмата работи денонощно. Над 1000 магазина ни се довериха за доставки на мляко и млечни продукти.

Борсата търгува с почти всички големи търговски вериги в София (ТВ “Европа”, “Билла-България”, “Карфур”, “Меркатор”, “Хит Хипермаркет”, ТВ ”Коме”, “Т-Маркет”, “ДАР-Никон”, “Нилана”, “Унипек”, “Виктория Комерс” и др.). Наши клиенти са много болници, предприятия и кетъринг фирми.

Фирмата е основен дистрибутор на най-продаваните марки на софийския пазар (Боженци, Герма, Бор Чвор, Верея, Сердика, Пършевица, Меггле, Май Дей, Топ милк и др.).

Клиентите ни разчитат на нас не само заради добрите цени и високото качество, но и защото сме коректни, гъвкави и правим компромиси в отношенията си с хората, които са ни се доверили.

Развивайки своята дейност, дружеството осигурява прехраната на около 50 човека и техните семейства. Фирмата постоянно открива нови работни места. Заетите в “Герма – 95” ЕООД са предимно млади хора, които се отличават със своята амбициозност и трудолюбие.