За нас

ГЕРКАНД ООД е основана през 1990 г. в гр. Пещера.

С течение на годините се утвърждава на пазара и става водещ производител на отоплителни уреди с твърдо гориво в България. Започва успешно да изнася продуктите си, както в съседните държави, така и в западна Европа.

Дългите години опит на нашите специалисти, проектантите, дизайнери и монтажисти са гаранция за качество и добро изпълнение.

Богатата колекция от отоплителни уреди на ГЕРКАНД включва камини, горивни камери за вграждане, печки и барбекюта.

Характерни за тях са чист дизайн, ефективност, функционалност, висококачествени материали, прецизна изработка и не на последно място конкурентни цени, отговарящи на качеството.

Камерите за вграждане се предлагат в различни варианти: базов модел, с водна или въздушна риза. Номиналната мощност на камерите за вграждане е от 9 до 26 КW, което дава възможност за отопление на помещения до 400 m3. Печките тип камина, съчетават напълно форма и целесъобразност.

Фирмата предлага богато разнообразие от модели. Номиналната мощност на този вид печки е от 5 до 15 KW. ГЕРКАНД предлага на своите клиенти проектиране, доставка и монтаж на цялостни отоплителни системи и инсталации (с водна и въздушна риза), както и богат избор на облицовки от естествени материали. Проектирането се осъществява изцяло според желанията на клиента и възможностите на помещението, за да се постигне индивидуалност и уют на всеки дом.