Мебели

Фирма Геномакс ООД, предлага на своите клиенти следните мебели:

 • Спални
 • Скринове
 • Гардероби
 • Легла
 • Холни секции / TV шкаф
 • Маси / столове
 • Кухни
 • Детски комплекти
 • Бюра / Етажерки
 • Антре / Портманта
 • Мека мебел